3 Ocak 2014 Cuma

Escape Action Hilesi Tüm Bölümlerin Çözümü


Escape Action oyunu. Şimdi de sizlere bu zevkli oyunun tam çözümünü paylaşacağız. Şimdilik sadece ilk 10 bölüm olsa da zaman içinde yeni bölümleri de eklemeye devam edeceğiz yeni bölümler için sitemizi takip etmeye devam edin.

1.Bölüm
Kapıya hafifçe vurun kapı açılacaktır.
2.Bölüm
Dokunun ve pencereyi yukarı doğru kaldırın.
3.Bölüm
Zemindeki tahtayı sola kaydırın ve ordaki düğmeye dokunun pencere açılacaktır.
4.Bölüm
Zemindeki tahtayı sola kaydırın kapının sağ alt köşesinde silik bir shake yazısı var oraya üstten kırmızı buton düşene kadar bir sağa bir sola olacak şekilde tarayın.
5.Bölüm
Süre bitmeden bütün hayaletleri kabağın içine sürükleyin.
6.Bölüm
Yerde sizden istenen numaranın suda yansıması görünüyor tersten görünüşünü hayal ettiğinizde sayının 915 olduğunu göreceksiniz. Sayıyı kapıdaki panele girin.
7.Bölüm
Ekrana dokunun ve tahtaların düşmesini sağlayın.
8.Bölüm
Tahtada a=5 yazıyor. Tahtanın sağ alt köşesinde fdb yazıyor. Bunun anlamı f=10, d=8, b=6. Alfabetik sıraya göre a=5 ise b=6 c=7 d=8… gibi. Ekrana bu değerleri yazın. 10 8 6
9.Bölüm
Yerdeki ingiliz anahtarını alın. Ardından kapıya dokunun.
10.Bölüm
Bütün çekiçleri tek bir çekicin üzerine sürükleyerek kocaman bir çekiç elde edin.
Tam Çözüm  Videosu

11.Bölüm
Duvardaki üçgenleri yüzleri birbirine bakacak şekilde döndürün son hali kare bir çerçevenin kenarlarıymış gibi şekil alacak.

12.Bölüm
Sağdaki komidinin gözünden anahtarı alın ve kapıdaki kilidi açmak için kullanın.

13.Bölüm
Kapının üzerindeki işlemleri sonucu 1 olacak şekilde düzenleyin. Son hali 2×3-5=1 şeklinde olacak.

14.Bölüm
Puzzle’ı tamamlayın son hali kapı şeklini alacak.

15.Bölüm
Belirtilen süre içinde aynı renkte olan bloklara dokunarak 1500 puana ulaşmaya çalışın.

Tam Çözüm  Videosu

16.Bölüm
Duvardaki şekiller duvarla paralel şekilde durana kadar telefonunuzun ekranını çevirin paralel olduğunda şekillerin üzerinde yeşil ışıklar yanana kadar bekleyin bu sırada telefonunuzun pozisyonunu değiştirmeyin.

17.Bölüm
Kapının sağındaki yeşil butona dokunun ve size gösterilen kartların sırasını ezberleyin daha sonra ezberlediğiniz sırada karelere dokunun.

18.Bölüm
Duvardaki saatin akrep ve yelkovanını önce sol üst köşedeki sonra sağ üst köşedeki daha sonra sağ alt köşedeki ve en son sol alt köşedeki olacak sırada karedekilerin içinde gösterilen saatlerle aynı konuma getirin.

19.Bölüm
Etraftaki hayvanları bayrakların üzerine sürükleyin. Panda=Çin, Kanguru=Avustralya, Fil=Tayland, Yılan=Hindistan

20.Bölüm
Ekrandaki kabakları verilen süre dolmadan vurmaya çalışın.

Tam Çözüm  Videosu

21.Bölüm
Önce ekranın sağındaki kabağa dokunun daha sonra ekranda beliren hayaletlere dokunarak onları yok edin.

22.Bölüm
Telefonunuzun sesini sonuna kadar kısın.

23.Bölüm
Ekrandaki pusulanın kırmızı tarafı sağa mavi tarafı sola gelecek ve pusula çizgileri ekrana paralel olacak şekilde telefonunuzun ekranını sağa yatırın.

24.Bölüm
Ekrandaki topları duvardaki numara sırasına göre deliklere yerleştirin. Bunun için telefonunuzu sağa sola hareket ettirin.

25.Bölüm
Aynı renkteki daireleri ekranınızın tuş kilidini açar gibi dokunarak birleştirin ve verilen süre içerisinde 320 puana ulaşmaya çalışın.
Tam Çözüm  Videosu





26.Bölüm
Tavandan sarkan ipi çekin zeminde gizli bölme açılacak bölmenin içinde elma ve muz göreceksiniz. Kapının üzerindeki ilk şekil meyveyi temsil ediyor ve ekranda elma ve muz olmak üzere 2 tane meyve olduğu için kapının üzerindeki ilk yuvarlağa 2 defa dokunmanız gerekiyor. 2. yuvarlakta gülen bir surat var ekranda ise bir tane gülen surat var o da kapının sağ tarafında yerde duran oyuncak bebek. Bu nedenle kapının üzerindeki 2. yuvarlağa da 1 defa dokunuyoruz. Son olarak kapının üzerindeki 3.yuvarlakta saat resmi var. Ekrana baktığımızda ise biri solda komidinin üzerinde biri yerde diğeri de sağ üst köşede olmak üzere 3 tane saat görüyoruz. Bu da demek oluyor ki kapının üzerindeki 3.yuvarlağa 3 defa dokunuyoruz.

27.Bölüm
Tavandan sarkan ipi 5 defa çekin kapı kırılıp açılacak.

28.Bölüm
Tavanda sağda gizli bir bölme var onu açın içinden çıkan muzu maymuna verin.

29.Bölüm
Alttaki yuvarlaklara belirtilen sırada dokunun. Soldan sağa 1-2-3-4-5 diye sıraladığımızı varsayarsak dokunmanız gereken sıra 1-4-5

30.Bölüm
Ekranı parmağınızla tarayarak örümcek ağlarını verilen sürede temizlemeye çalışın.


Tam Çözüm  Videosu


31.Bölüm
Sağ tarafa 3 tane elma ve 3 tane saat ekleyin iki taraf dengeye gelecek ve ortadaki yeşil ışıklar yanacak.
32.Bölüm
Kapının üzerindeki karelere dokunarak çekiç şeklini oluşturun yani ilk iki sıranın tamamına 3. ve 4. sıraların ortalarındaki karelere dokunun.
33.Bölüm
Duvarın sağındaki bıçağı alın ve duvarın üzerindeki çarpı işaretini takip edecek şekilde ekranda parmağınızı bir sağa bir sola çekin yani duvarı bıçak ile kesin. Biraz uzun sürede sonunda kapının açıldığını göreceksiniz.
34.Bölüm
Yukarıdaki yeşil ışıkların tamamı yanana kadar parmağınızı kapının üzerinde basılı tutun.
35.Bölüm
Topların ilk çıktıkları sayıları ezberleyin ve tekrar aynı sayıların üzerine getirmeye çalışın.

Tam Çözüm  Videosu

36.Bölüm
Ekrandaki 3 tane turuncu topu toplayın. Topları duvarda soldaki dörtgenlerin üzerine koyun ve telefonunuzu sağa doğru çevirin toplar yuvarlakların içine yerleşecektir.
37.Bölüm
Ekrandaki şekilleri en üsttekinden başlayarak saat yönünde olacak şekilde yazacağım gibi değiştirin. Yüz-Saat-Elma-Elma-Yüz-Saat-Elma-Elma
38.Bölüm
Ekranın sağında yukarı doğru bir ok işareti göreceksiniz. Solunda içinde insan bot bulut ve ev resmi olan 4 tane daire. Ortada ise bir tablo var. Bunların anlamı soldaki dairelere tabloda en alttan yukarı doğru hangi şekiller geliyor ise o sırada dokunun. Yani kısaca özetlemek gerekirse soldaki daierelere şu sırada dounun: Bot-İnsan-Ev-Bulut
39.Bölüm
Sol üstten sarkan ipi çekin önünüze üzerinde 3 yukarı 2 aşağı ok olan bir tahta gelecek bunun anlamı telefonunuzun sesini 3 kere artırın 2 kere azaltın.
40.Bölüm
Telefonunuzun ekranına dokunarak önce gülen suratların üzerini temizleyin sonra tek tek suratlara dokunarak onları yok edin.
Tam Çözüm  Videosu


41.Bölüm
Haritaya dokunun ortadan ikiye ayrılacak ve karşınıza notalar çıkacak. Sol baştan ikinci davula 3 defa sonra en sağdaki davula 1 defa sonra en soldaki davula 2 defa soldan 3.ye 1 defa ve son olarak en soldaki davula 1 defa vurun.
42.Bölüm
Ekrandaki saati telefonunuzun saatine göre ayarlayın ve 4 saniye bekleyin.
43.Bölüm
Sol üstteki siyah daireye 2 defa dokunun 2 rakamı çıkacak alttakine de 3 defa dokunun orda da 3 yazacak sonra sağdaki mavi butona dokunun.
44.Bölüm
Ekrana dokunarak sarmaşıkları temizleyin.Ekranda 1 sarı 1 yeşil 1 kırmızı ve 3 mavi çiçek çıkacak. Sarı butona 1 kere Yeşil butona 1 kere Kırmızı butona 1 kere Mavi butona 3 kere dokunun.
45.Bölüm
Fruit ninja oyunu oynar gibi ekranın altından yukarı doğru fırlayan şekilleri parmağınızla dokunarak kesin. Etrafı bıçaklı olan dairelere dokunmayın onları keserseniz 10 puan kaybedersiniz. Toplamda 50 Puana ulaşmaya çalışın.
Tam Çözüm  Videosu

46.Bölüm
Haritaya dokunun ve puzzle’ı tamamlayın. Soldaki dünya küresine dokunun içinden çıkanı alın o aldığınız demin tamamlamaya çalıştığınız haritanın eksik parçası. Haritaya dokunarak eksik parçayı yerine koyun.
47.Bölüm
Ekrandaki renklere en alt soldaki yeşilden başlayarak en alt sıra ortadaki maviye, en alt sıra sağdaki sarıya, orta sıra en sağdaki mora, orta sıra ortadaki sarıya, orta sıra soldaki kırmızıya, üst sıra soldaki yeşile , üst sıra ortadaki maviye ve son olarak üst sıra sağdaki kahverengine sırasıyla dokunun.
48.Bölüm
Sol üstteki kırmızı renkli diktörgene 3 defa dokunun üzerinde 3 yazısı belirecek. Sağdaki mavi renkliye 4 defa, soldaki sarıya 3 defa ve sağdaki yeşile 4 defa dokunun.
49.Bölüm
Sağ üstteki meşaleye dokunun yanınca duvarda şekiller belirecek. Bu şekillerin anlamı pembe renkli davula 2 defa mavi renkli davula 3 defa sarı renkli davula ise 1 defa dokunun.
50.Bölüm
Ekrandaki tahtayı sağa sola hareket ettirerek düşen hayvanları toplayın ve 50 puana ulaşmaya çalışın.

Tam Çözüm  Videosu

8 yorum:

  1. kardes gta san andreas veya vice city android icin yuklermisin ?

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşım konularımızı alıyorsun bari altına kaynak olarak sitemizi yazsan

    YanıtlaSil
  4. Konuyu olduğu gibi www.teknoerisim.net adresinden almışsın bari altına sitenin adını verip alıntıdır yaz

    YanıtlaSil
  5. 7 yi sizin dediğiniz gibi yaptım olmadı süreklimi basman gerek

    YanıtlaSil

Copyright © 2012 Android Hile Merkezi| Design by Blogspot Templates. program indir