31 Ağustos 2013 Cumartesi

N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance v1.0.7 APK+DATA



Eğer akıllı telefonunuz varsa Gameloft adını bolca görmüş ve duymuşsunuzdur. Özellikle bazı oyunların benzerlerini iOS ve Android platformlarına çıkarmasıyla ünlü. Ama doğruya doğru genel olarak satışa sundukları yapımlar da gayet güzel oluyor. Daha önce Metroid ve Halo serilerine benzeyen N.O.V.A. (Near Orbit Vanguard Alliance) serisini oynamış olabilirsiniz. Gameloft, Nova serisine üçüncüsü ile devam ediyor. Ama bu sefer işin içeriğinde Crysis’ten esintiler de var. 


Dünya istila altında

Nova 3’te istila altındaki dünyaya dönen Kal Wardin adındaki karakteri yönetiyoruz ve yaratıklara karşı savaşa girişiyoruz. Oyunda iki ana başlık var, bunlar; campaign ve multiplayer. Campaign toplamda 10 görev sunuyor. Singleplayer biraz kısa olmasına rağmen, gene de oyun insanı başında tutmayı başarıyor.

Yapımda tabii ki ilk dikkat çeken kısımlar grafikler ki, oyun çıkmadan önce grafikler konuşulmuştu. Unreal Engine 3 ile hazırlanan Nova 3, gerçekten etkileyici bir görselliğe sahip. Kaplamalar, modellemeler, tasarımlar, gerçek zamanlı ışıklandırma ve gölgelendirme efektleri gayet başarılı. Patlama efektleri etkileyici. Herhangi bir yere ateş ettiğinizde kaplamalar da izler çıkıyor ki, halen günümüzde konsollara ve PC’ye çıkan bazı oyunlarda bu izlerin çıkmadığını bile görebilirsiniz. Yani iOS’a çıkan mobil oyun olmasına ayrıntılar es geçilmemiş.


Oyunda Ragdoll fizik efektleri de var. Düşmanlar ölürken gerçekçi bir şekilde vücutları yere düşüyor. Şehrin içine girdiğinizde etrafta uçuşan parçaları görebiliyorsunuz. Bunlar Nova 3’ün teknik olarak başarılı olduğunu kanıtlıyor. Grafikler dışında seslerin ve ses efektlerinin başarılı olduğunu kabul etmeliyim. Seslendirmeler üstünden geçilmiş acemi şekilde değil profesyonel olmuş, aynı şekilde her silahın kendine has ateş sesini duyabilirsiniz.

APK:


DATA:

KURULUM AÇIKLAMASI:
ANDROİD/OBB İÇİNE ZİPTEN ÇIKARDIĞINIZ DOSYAYI ATIN OBB KLASÖRÜ YOKSA ANDROİD KLASÖRÜNÜN İÇİNE KENDİNİZ OLUŞTURUN.APKYI KURUN ÇALIŞTIRIN WİFİDEN DOSYA İNDİRECEK İLK AÇILIŞ İNTERNET BAĞLANTISI GEREKTİRİR İYİ EĞLENCELER.



18 yorum:

  1. dostum dediklerini yaptım fakat oyuna girmeye çalışırken bir -checking requried files-
    bir -installing- bir -checking requried files- bir -installing- gibi sonsuz bir döngü içinde kafayı yemiş gibi davranıyo bi sorun var sanırım güncelleme filan yapmıyor girilmiyo oyuna 2 gb yazık oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HOCAM TELEFONUNUZU TANIMIYOR MALESEF [BUİLD.PROP]DOSYASINI DEĞİŞTİREREK ANCA OLUR ODA SİSTEM GEREKSİNİMLERİ YETERLİYSE :)) İYİ GÜNLER

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. aynı sorun bendede var dosya denetlenıyor dıyor ınstall dıyor aynı yere tekrar gelıyor sorunun neyden kaynaklandıgını admın soylermsın 2 apk yı da ındırdım ama gene aynı programle datayı android obb nın ıcınede attım

      Sil
  2. Aynen kardesm bendede ayni sorun var ilgilenirsen mutlu olrum

    YanıtlaSil
  3. Olur olurda her telefonda olurmu bendede ayni hata root gerektiriyormus o dedigin islem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TELEFONUNUZ [GALAXY S3-NOTE 2 VEYA HTC DESİRE HD] GİBİ BİR TELEFONSA ROOTSUZDA AÇAR İYİ GÜNLER MARKASINI SÖYLERSENİZ YARDIMCI OLURUM

      Sil
    2. G.m. discovery sorun çıkar mı ?

      Sil
  4. Arkadaşlar oyuna girdikten sonra indiriliyor yazısının gelip gitmesi telefonla alakalı birşey değil. Bende aynı sorunu yaşıyordum. Başka bir apk ve eksik dosyalarla bu sorunu halledeceğiz. Ama buradan indirdiğimiz dosyalarada ihtiyacımız var unutmayın:

    1. apkmania.com sitesinden nova 3 oyununu bulun veya : http://www.apkmania.co/2013/08/nova-3-near-orbit-v107-apk.html :)

    2.Oyunun apk'sini ve 2 partlık 315 mb olan patch dosyalarını indirin

    3. Apk'yi telefona atın kurun oyuna girmeyin. Daha sonra bu blogdan indirdiğimiz obb dosyasını telefonunuzun android/obb klasörünün içine kopyalayın ( not: telefonu s4 olan veya benim gibi s3'e 4.2.2 android sürümü yükleyenler kopyalama hatası alıyorlar. çözümü: http://androidhilemerkezi.blogspot.com/2013/09/s4-obb-kopyalama-sorunucozuldu.html)

    4. Daha sonra da patch dosyasını winrardan çıkartıp android7obb klasörüne attığımız "com.gameloft.android.ANMP.GloftN3HM" klasörünün İÇİNE atıyoruz.

    5. Önemli!!: Oyuna ilk girişimizde internete bağlı olmalısınız. Oyuna giriyoruz ve birşeyler indirecek. Sonrada Keyifli Oyunlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEŞEKKÜR EDERİM OYUNU DÜN TEKRAR DENEDİM WİFİDEN DOSYA İNDİRMESİ GEREK [-760-mb] İYİ GÜNLER HOCAM

      Sil
  5. reklamı geç diyorum geçmiyor başka bir reklam açılıyor ya bunedir

    YanıtlaSil
  6. İshak bey bu oyuna hile yapabilirmisinz

    YanıtlaSil
  7. dosyayı indirirken v.1.0.5 ve v.1.0.6 ikisinide indirmemiz gerekir mi yoksa sadece v1.0.6 yı indirsek olurmu?

    YanıtlaSil
  8. Hocam bu oyunda hile yapa bilirmiyiz?

    YanıtlaSil
  9. Bndede o sonsiz döngü var oyun açılırken galaxy tab3 kullaniyorum cihazim rootlu çözümü varsa söyleyebilir miskn İshak hocam ilgilenebilirsen isin yoksa tabi

    YanıtlaSil
  10. sanmam disvcovery sorun çıkartmaz

    YanıtlaSil
  11. gsm kenti datayı indiriyorum ama apk dosyalarından hangini indiricez versiyon olarak GM Discovery kullanıyorum ?

    YanıtlaSil
  12. oyunu kurdum apkdan yükledim dosyayı gerekli yere attım oyunu açtım şimdi dosya kontrolu dıyor ve dosyalar denetlenıyor yazıyor hızlı bır sekılde 15 dk denetliyor normalmi ? sizdedemi böyle oldu

    YanıtlaSil

Copyright © 2012 Android Hile Merkezi| Design by Blogspot Templates. program indir