10 Kasım 2013 Pazar

Dead Trigger 2 Para Hileli İndir APK




Dead Trigger 2, evet arkadaşlar bu güzel zombi oyunu pc, playstation,xbox360 gibi konsollarda oldukça fazla oynan oyunlardan bir tanesidir.Oyun bu konsollar üzerinden keyifle oynanırken android platformlar içinde yeni bir version hazırlandı.Dead Trigger 2 Android Oyunu ile sizde bu oyunu telefonunuzdan ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Bir çok filmlerede konu olan zombiler herkesin ilgisini çekmiştir, insanları yiyerek beslenen, hiç bir acı hissetmeyen düşünemeyen yaratıklardır.Bulaşıcı bir virüs insanlara bulaşarak ve bu neticede evrim geçirerek zombilere dönüşen yaratıkları öldürerek hayatta kalmaya çalışacaksınız.Hayatta kalmak için en önemlisi yiycekler bulmalısınız.Topladığınız yiyecekler ile güçlenip zombilerle savaşacaksınız.Size gerekli olan çeşitli silahlar bulmalısınız şehirde her yerde harabe binalarda, yollarda dolaşan bu zombileri acımadan öldüreceksiniz.

Oyunun Apk'sını kurarak hileli bir şekilde oynayabilirsiniz.
Tegra işlemcili telefon kullanan arkadaşlar tegra dosyasını indirip kursunlar
görüşmek üzere..



APK Dosyası:
PART1
PART2
TEGRA DOSYASI
PART1
PART2

10 yorum:

  1. açılması için int istemek neden ??

    YanıtlaSil
  2. açılırken neden internet istiyor cevabı yok mu ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyun online kulanici adi ve şifre istiyor...

      Sil
    2. Beyler hileler olay store eskilere olmaz oyunu buradan yuklemelisiniz...Oyun internet ister sanki online kulanici adi ve şifre istiyor...

      Sil
  3. Sadece hile icin ne yapmaliyim oyun zaten kurulu

    YanıtlaSil
  4. Mobil telefonumdan dosya acilmiyor uyarisi veriyor niye acaba

    YanıtlaSil
  5. OYUNA GİRİP BAŞLANGICI OYNUYORUM DAHA SONRA KULLANICI ADI VE ŞİFREMİ GİRDİKTEN SONRA yeni bir sürümü ile uygulamanızı güncelleyin UYARISI VERİYOR.

    YanıtlaSil
  6. oyunu açıyorum başlangıcı oynuyorum kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra yeni bir sürümü ile uygulamanızı güncelleyin uyarısı veriyor ve oynatmıyor.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar merhaba gezerken şöyle bir siteye rastladım. Adam baya resim filan koymuş uzun uzunda anlatmış. hemen hemen tüm telefonlarda çalışıyor diyor ve legaldir diye de özellikle belirtmiş. Deneyen olursa haber verirseniz paylaşında herkes yararlansın
    www.deadtrigger2hile.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Hocam ban yiyoruz akşamına

    YanıtlaSil

Copyright © 2012 Android Hile Merkezi| Design by Blogspot Templates. program indir