13 Kasım 2013 Çarşamba

Top Eleven Token Hileli İndir


Futbol takımınızı zafere taşıyın! Top Eleven, kendi takımınızı oluşturup yönettiğiniz ve aynı zamanda milyonlarca oyuncunun yarıştığı en popüler online oyundur!
**35’dan fazla dilde!**
KULLANICI YORUMLARI:
“Vay, işte buna en iyi futbol menajerlik oyunu derim”
“Top Eleven’a bağımlıyım”
“Bilim adamları insanoğlu DNA’sında yeni bir gen buldular: Top Eleven ve bu oyun güçlü bir futbol tutkusunu ortaya çıkarıyor.”
Top Eleven, kendi takımınızı oluşturup eğittikten sonra başka takımlarla yarıştıran bir futbol menajerlik oyunudur. Birinci olmak için her ay diğer takımlarla Kupa, Lig ve Şampiyonlar ligi sezonlarında yarışın. Takımınızı her yönden hazır olmalı: oyuncularınıza antrenman yaptırın, stadyumunuzu geliştirin, stratejinizi seçin. Büyük maç zamanı gelince, maçınızı izleyin ve gerektiği zaman emirler verin.
İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, İsrail ve daha 80 ülkede en iyi 10 oyun arasına girmeyi başardı! Top Eleven, her gün milyonlarca kullanıcının oynadığı dünyanın en popüler online futbol menajerlik oyunudur!
**ÖZELLİKLER**
ÖZGÜRCE OYNA
Günlük enerji veya başka limitler yok – istediğin gibi oyna. Kalıcı oyuncularla sürdürülen bir dünyada yer al, her zaman, her yerde!
TAKIMINI EĞİT VE TAKTİKLERİNİ GELİŞTİR
Takımını eğit ve taktiklerini geliştir, sonra bu mükemmel stratejiyi her maçta uygula. Rakibinin saha dizilişini yalnız maçtan önce değil, maç sırasında da takip et!
STADYUM VE TESİSLERİ İNŞA ET VE GÜNCELLE
Takımınıza yakışan bir stadyum inşa edin. Seyirci sayınızı arttıracak tesisler yaptırın ve takmınızı sağlık paketleri ve alt yapı takımınız ile destekleyin.
BÜTÜN MAÇLARINIZI CANLI İZLEYİN
Bütün maçlar canlıdır. Düzenlenen maçınızı izleyin ve takımınızı destekleyin. Arkadaşlarınızın desteğini alın ve oyuncu ve saha diziliş değişikliği yapın – hepsi canlı!
OYUNCU ALIN VE SATIN
Açık arttırmalara katılın ve rakiplerinizekarşı teklif verin. En iyi oyuncuları ya da takımınızı yükseltecek oyuncuları satın alın!
TAMAMEN ÖZELLEŞTİRİN
Klübünüze isim verin ve kendi logo ve formanızı tasarlayın. Ama bu kadarla kalmayın: oyuncularınızın adını, ırkını ve hatta forma numarasını da değiştirin. Takımınızın tüm kontrolü sizde olsun!
GERÇEK FUTBOL KLÜPLERİNİN RESMİ ÜRÜNLERİNİ SATIN ALIN
Hiç Real Madrid’in renklerindeki bir takıma öncülük etmeyi hayal ettiniz mi? Top Eleven’da Real Madrid, Liverpool, Milan, Arsenal, Porto, Boca Juniors ve bunun gibi gerçek klüplerin forma ve logoarını kullanın!
ARKADAŞLARINIZLA OYNAYIN
Arkadaşlarınızla dostluk maçlarında yarışın ya da kendi maçlarında onları destekleyin!
ÇAPRAZ PLATFORMDA OYNAYIN
Aynı takımınızla hem cep telefonunuzda hem de bilgisayarınızda oynayabilirsiniz. Katılmanız gereken bir maçınız mı var? Hiç problem değil, oyuna telefonunuzla bağlanabilir ve bilgisayardaki deneyiminizi aynı şekilde yaşayabilirsiniz.
HEDİYE GÖNDERİN VE ALIN
Arkadaşlarınızı sağlık paketleri ve beceri puanlarıyla destekleyin ve size gönderilen hediyeleri kabul edin!
VE DAHASI VAR!
Top Eleven oyununu düzenli güncellemeler ve eklemelerle devamlı geliştiriyoruz.
Oyunla ilgili bir öneriniz ya da sorununuz mu var? Müşteri Hizmetimiz 11 dilde destek sağlıyor. Bize ulaşmak için http://support.nordeus.eu/
Not: Oynamak için yeni bir ağ gereklidir. Facebook hesabınızın olması gerekmez.
Top Eleven oyununun mevcut olduğu diller: İngilizce (BK and ABD), İspanyolca, Portekizce (Brazilya ve Portekiz), İtalyanca, Almanca, Fransızca, Malezyaca, Sırpça, Hollandaca, Arapça, Bulgarca, Boşnakça, Çekce , Yunanca, Estonyaca, Fince, İbranice, Hırvatça, Macarca, Endonezyaca, Japonca, Korece, Lehçe, Rumence, Rusça, Slovenyaca, Slovakça, Arnavutça, İsveççe, Türkçe, Vietnamca, Gürcüce, Tayca, Ukraynaca, Çince, Norveççe ve Danca.
Hileli Apk'yı indirip telefonunuza kurun ve token hilesinin tadını çıkartın

APK İNDİR

10 yorum:

  1. Hocam u hilede username ve password istiyor birde code bizi bir siteye yönlendiriyor ordaki txt dosyasını indirip içindeki suername girecez ama dosyayı indiremiyoruz o dosyayı indirmeyi başaran varsa içindekileri buraya yazsın lütfen.

    YanıtlaSil
  2. İndirdim 0 ,68 boyuu cok az degilmi

    YanıtlaSil
  3. hocam bazı uygulamaladdada oluyor apk yi indiriyorum ama kurlmuyor dosya acilamiyor diyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  4. hocam telefona apk yi indiriyorum fakat kuruluma giremiyorum dosya acilamiyor diyor

    YanıtlaSil
  5. telle alakasi yok bu exe dosyasi pc icin

    YanıtlaSil
  6. telefonla alakasi yok bu pc icin exe dosyasi

    YanıtlaSil
  7. Beyler indirmeyin admin virüs paylasıyor trojan büyük ihtimal

    YanıtlaSil
  8. Username password istiyor yardım edin çok karışık code yide indirdim linkler çıkıyor ama olmuyor yine

    YanıtlaSil
  9. insert codeyi nasıl bulurum yardım edin

    YanıtlaSil

Copyright © 2012 Android Hile Merkezi| Design by Blogspot Templates. program indir